'Schouten gelinkt aan Dortmund en Juve, PSV hoeft zich nog geen zorgen te maken'

'Dortmund en Juve denken aan Schouten, PSV hoeft zich nog geen zorgen te maken'

31 mei om 17:56

Jerdy Schouten is in beeld bij Borussia Dortmund en Juventus, zo weet het Eindhovens Dagblad. Die Borussen zijn zelfs in de markt voor de middenvelder van PSV, terwijl de interesse van Juventus minder concreet lijkt. Schouten zal PSV echter alleen verlaten bij 'een absoluut topaanbod'.

De interesse van Dortmund in Schouten is niet nieuw. In maart, rondom de Champions League-wedstrijden van PSV tegen de Duitse club, viel de naam van de Oranje-international ook al bij die club. Daarnaast is het niet uitgesloten dat Juventus uiteindelijk in actie komt voor de krabbel van Schouten, zo klinkt het.

PSV hoeft voorlopig nog niet te vrezen voor een vertrek van de controleur. Schouten wil alleen een transfer maken als er 'een absoluut topaanbod' voorbijkomt. De in Spijkenisse geboren voetballer heeft nog een contract tot medio 2028 bij PSV, dat Schouten afgelopen zomer ten minste voor zo'n twaalf miljoen euro oppikte bij Bologna.

Schouten is bij PSV al snel uitgegroeid tot een onmisbare kracht op het middenveld. Hij heeft Ibrahim Sangaré dan ook snel doen vergeten in Eindhoven. In zijn eerste seizoen bij PSV legde Schouten direct beslag op de Johan Cruijff Schaal en de landstitel.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!