Finalewinnaar Real tegen verrassing Dortmund: kies je favoriet voor 50x je inleg!

Finalewinnaar Real tegen verrassing Dortmund: kies je favoriet voor 50x je inleg!

1 juni om 14:00
Laatste update: 1 juni om 17:57

ADVERTORIAL - Het is deze zaterdag eindelijk zo ver: de finale van de Champions League vindt plaats. Het ervaren Real Madrid, dat sinds 1983 geen Europese finale verloor, treft het Borussia Dortmund van Ian Maatsen en Donyell Malen. Voorspel bij Unibet de juiste winnaar en pak 50x je inleg!

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Borussia Dortmund - Real Madrid en zet in op 'Reguliere speeltijd: Borussia Dortmund of Reguliere speeltijd: Real Madrid'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet!

Klik hier om de welkomstactie van Unibet te spelen!

De Madrilenen zullen als favoriet het duel ingaan met veertien Champions League-titels op zak, maar Dortmund is dit seizoen niet te onderschatten in het miljardenbal. Die Schwarzgelben schakelden al PSV, Atlético Madrid én Paris Saint-Germain uit om de finale te bereiken. 

Voor Maatsen kan het winnen van de Champions League de ultieme boodschap richting Ronald Koeman zijn. De verdediger viel deze week af bij het Nederlands elftal en de grootste clubtrofee van Europa zou de wonden kunnen helen. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust