Gimenez heeft goede papieren voor transfer naar AC Milan

Italiaanse media: Gimenez in gesprek voor toptransfer, Feyenoord wil 50 miljoen

1 juni om 12:07

Santiago Gimenez zou de belangrijkste kandidaat zijn om de nieuwe spits van AC Milan te worden. Dat meldt de Italiaanse krant Corriere dello Sport in de zaterdageditie. De Mexicaan lijkt op dit moment het belangrijkste alternatief voor bijvoorbeeld Joshua Zirkzee.

Olivier Giroud is vertrokken bij AC Milan en dus zijn I Rossoneri op zoek naar een nieuwe spits. Gimenez lijkt daar op dit moment de beste papieren voor te hebben. Al zijn concurrenten worden door Milan inmiddels gezien als lastig haalbare opties. Zirkzee zou te duur zijn, vanwege de vijftien miljoen euro die zijn zaakwaarnemer op wil strijken. Benjamin Sesko van RB Leipzig staat ook in de belangstelling van Arsenal en Serhou Guirassy van VfB Stuttgart kan ook naar Chelsea.

De Italiaanse krant meldt dat er inmiddels meerdere gesprekken zijn geweest tussen de zaakwaarnemer van Gimenez en de clubleiding van Milan. Echter verlangt Feyenoord vijftig miljoen euro voor de spits, een bedrag dat door de Italianen als erg fors wordt gezien. De 23-jarige Gimenez heeft nog een contract tot de zomer van 2027 bij Feyenoord, waardoor de Rotterdammers hoog in de boom kunnen zitten qua transfersom.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!