Memphis ziet terugkeer naar Nederland niet zitten

PSV hoeft geen poging te wagen bij Oranje-vedette: 'Zie ik niet voor me'

2 juni om 12:04
Laatste update: 2 juni om 13:23

Een terugkeer naar Nederland is momenteel niet aan de orde voor Memphis Depay. Dat geeft de aanvaller aan bij Oranje. Voetbal International meldde eerder deze week nog dat de kans aannemelijk was dat PSV een poging zou gaan wagen voor de aanvaller.

Memphis bereidt zich momenteel met Oranje voor op het EK, maar sinds de aanvaller transfervrij is vliegen de transfergeruchten hem om de oren. De spits had nog een contract voor een jaar bij Atlético Madrid, maar Memphis is deze zomer gratis op te pikken na een akkoord met de Madrilenen. Een terugkeer naar de Eredivisie zit er in ieder geval niet in.

VI meldde vrijdag nog dat de kans aannemelijk was dat PSV een poging zou gaan wagen voor de Oranje-international. De Eindhovenaren hebben altijd contact gehouden met Memphis, maar deze zomer zal dat nog geen resultaat opleveren. “Dat zie ik op dit moment niet voor me”, laat Memphis weten. Dat meldt Jeroen Kapteijns van De Telegraaf in een X-bericht.

Het is onbekend voor welke competities Memphis wel openstaat. De dertigjarige aanvaller kwam in het verleden uit voor PSV, Manchester United, Olympique Lyon, FC Barcelona en Atlético Madrid.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!