'Feyenoord-komst Priske 'heel dichtbij''

'Geen problemen verwacht met Sparta Praag, Feyenoord heel dicht bij komst Priske'

2 juni om 14:37
Laatste update: 3 juni om 16:13

Feyenoord is 'heel dicht bij' de komst van Brian Priske. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Persoonlijk is de Deen al rond met de Rotterdammers en er worden geen problemen verwacht in de onderhandelingen met Sparta Praag.

Het Deense Bold maakte eerder al melding van het persoonlijke akkoord tussen Feyenoord en Priske, waardoor alleen de onderhandelingen met zijn club Sparta Praag nog resten. Het Algemeen Dagblad meldt dat de Rotterdammers 'geen onoverkomelijke problemen' voorzien in de onderhandelingen met de Tsjechische kampioen.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

Priske heeft nog een contract tot medio 2026 bij Sparta Praag. Dat moet door Feyenoord worden afgekocht. Het AD meldde eerder al dat de club één miljoen euro niet genoeg vond voor de Deense succestrainer. De komende dagen zal Feyenoord er met de club van Priske uit moeten zien te komen. Als alles volgens plan verloopt, tekent de 47-jarige trainer komende week een meerjarige verbintenis in De Kuip.

Priske werd de afgelopen twee jaar kampioen met Sparta Praag. Daarvoor stond hij aan het roer bij Royal Antwerp FC en FC Midtjylland. Bij Feyenoord wordt Priske de opvolger van Arne Slot. De trainer vertrok om in Engeland bij Liverpool aan de slag te gaan.