'Feyenoord en Priske bereiken akkoord'

'Feyenoord en Priske hevig verliefd: akkoord over persoonlijke voorwaarden'

2 juni om 11:48
Laatste update: 2 juni om 13:24

Feyenoord heeft op grote lijnen een akkoord bereikt met Brian Priske om de nieuwe trainer te worden. Dat meldt het Deense Bold. Alles wijst er daarmee op dat de 47-jarige Deen de opvolger wordt van Arne Slot in De Kuip.

Priske was donderdag en vrijdag in Nederland om met Feyenoord te praten. Hij ontmoette algemeen directeur Dennis te Kloese, maar ook een aantal andere 'leidende figuren' van de Rotterdamse club. Volgens Bold heeft 'de flirt zich ontwikkeld tot hevige verliefdheid'. Beide partijen zijn het zo goed als eens over de persoonlijke voorwaarden.

Feyenoord moet nu een akkoord zien te bereiken met Sparta Praag, dat de succesvolle Priske niet graag ziet vertrekken en nog wat tegenstribbelt. De Deense oefenmeester leidde de club naar twee opeenvolgende landstitels en een beker. Het Algemeen Dagblad meldde eerder al dat één miljoen euro niet genoeg lijkt om hem los te weken in Tsjechië. Zijn contract loopt tot medio 2026. Desondanks is het de verwachting dat Feyenoord en Sparta Praag uiteindelijk een akkoord bereiken.