'PSV wil Driouech snel binnenhalen na Excelsior-degradatie'

'PSV doet komende week nieuwe poging voor Driouech, miljoenenbod al gedaan'

3 juni om 08:43

PSV gaat komende week vermoedelijk proberen om Couhaib Driouech zo snel mogelijk binnen te halen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De aanvaller degradeerde zondag met Excelsior uit de Eredivisie.

De afgelopen weken is er volgens het ED al een bod neergelegd door PSV bij Excelsior. Voor om en nabij de twee miljoen euro zou Driouech naar Eindhoven moeten komen. Het is onbekend of Excelsior dat bod heeft geaccepteerd. Na de verloren finale van de play-offs tegen NAC is er in ieder geval geen belang meer om de transfer tegen te houden. 

Volgens de zaakwaarnemer van de Marokkaanse aanvaller kon PSV nog wel rekenen op de nodige concurrentie voor Driouech. De laatste weken leek het er echter op dat de vleugelaanvaller alleen naar PSV wil. Bij de Eindhovenaren moet Driouech de concurrentie aangaan met Noa Lang op linksbuiten. Bovendien kan Driouech ook op rechts uit de voeten. 

Driouech heeft nog een contract voor één jaar bij Excelsior. In 33 duels kwam de aanvaller dit seizoen tot acht goals en acht assists voor de Kralingers. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!