'PSV-move Driouech komt weer 'tot leven', Eindhovenaren rekenen op snelle deal'

'PSV-move Driouech komt weer 'tot leven', Eindhovenaren hopen op snelle deal'

31 mei om 16:56
Laatste update: 31 mei om 17:32

De verwachting is dat PSV Couhaib Driouech na de finale van de play-offs wil gaan strikken, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De situatie is weer 'tot leven' gekomen, waardoor PSV verschillende clubs af lijkt te troeven.

Het verhaal is bekend: afgelopen winter stond Driouech op Deadline Day al op het punt om naar PSV te gaan, maar de transfer kwam toen niet rond. Nu gaan de Eindhovenaren alsnog aan de haal met de jeugdinternational van Marokko, zo klinkt het. In de afgelopen periode toonden onder meer Royal Antwerp en FC Twente ook interesse, maar PSV lijkt dus aan het langste eind te trekken.

Na de finale van de play-offs om promotie/degradatie, die zondag gespeeld wordt, staat weinig een transfer van Driouech naar PSV meer in de weg. De landskampioen was afgelopen winter nog bereid om zo'n vier miljoen euro te betalen voor de buitenspeler. Het bod van PSV dat nu op tafel ligt is echter lager, zo klinkt het. 

In de play-offs is Driouech tot nu toe goed op schot, met twee goals en één assist in drie duels. Toch staat Excelsior aan de rand van de afgrond: het moet een 6-2 nederlaag weg zien te poetsen tegen NAC Breda om in de Eredivisie te blijven. In Kralingen heeft Driouech nog een contract tot medio 2025.