Martijn Kaars is op weg naar 1. FC Magdeburg

'Kaars in belangstelling van buitenlandse clubs: één club wil doorpakken'

3 juni om 21:19
Laatste update: 12 juni om 15:23

Martijn Kaars is op weg naar 1. FC Magdeburg, zo meldt Voetbal International maandag. De spits maakte het afgelopen seizoen furore bij Helmond Sport en kan daardoor rekenen op interesse vanuit Duitsland. De overgang zou zelfs al bijna rond zijn.

Kaars kan rekenen op veel interesse van clubs uit binnen- en buitenland, meldt VI. Magdeburg is echter een club die écht wil doorpakken voor de goaltjesdief. De onderhandelingen met de nummer veertien van de 2. Bundesliga zijn al begonnen en zelfs al bijna afgerond, weet het medium. Om hoeveel geld het gaat wordt niet benoemd, maar Helmond zou flink gaan cashen dankzij de overstap.

Ook de spits zelf staat te springen om naar Duitsland te trekken. Kaars maakte afgelopen KKD-seizoen in 38 wedstrijden 21 doelpunten. Ook gaf hij twee assists. In Helmond beschikt hij nog over een eenjarig contract. Voordat hij in Brabant neerstreek, speelde hij voor FC Volendam en Jong Ajax.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Feyenoord, Vitesse, Deportivo La Coruña en veel meer!