'Liverpool bepaalt prijskaartje Van den Berg'

'Liverpool bepaalt prijskaartje Van den Berg, speler wacht op groen licht'

4 juni om 13:40

Clubs die Sepp van den Berg willen contracteren zouden zo'n vijftien miljoen euro moeten betalen aan Liverpool. Florian Plettenberg, transferjournalist namens de Duitse tak van SkySports, meldt dat er meerdere clubs navraag hebben gedaan naar de Nederlander.

Van den Berg staat onder contract bij de club waar Arne Slot als hoofdtrainer aan de slag gaat en heeft laten weten dat hij wil vertrekken. De 22-jarige verdediger heeft een contract tot medio 2026 bij Liverpool en wacht tot The Reds hem groen licht geven voor een transfer.

Afgelopen seizoen kwam Van den Bergop huurbasis uit voor Mainz 05 en de club zou hem graag definitief willen inlijven. Van den Berg zou zelf in de Bundesliga willen blijven, maar heeft ook geïnteresseerde Premier League-clubs achter hem aanzitten.

Van den Berg liet zich de afgelopen jaren verhuren aan Preston North End, Schalke 04 en Mainz. The Athletic meldde eerder al dat Ajax één van de clubs met interesse in de Nederlander is.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Oranje, Bayern en Feyenoord!