Pak 50x je inleg bij zege van Oranje op Canada!

EK-voorbereiding begint officieel: pak 50x je inleg bij Oranje-zege op Canada!

6 juni om 14:00
Laatste update: 6 juni om 13:55

ADVERTORIAL - Na een lange voorbereiding is het donderdag eindelijk tijd voor de eerste oefeninterland van Oranje richting het EK in Duitsland. De nationale ploeg van Canada wacht in De Kuip en bondscoach Ronald Koeman zal direct met een overwinning willen beginnen. Pak 50x je inleg bij Unibet wanneer Oranje het eerste oefenduel wint van Canada! 

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Nederland - Canada en zet in op 'Reguliere speeltijd: Nederland'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet!

De boost is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en kent een maximale inleg van €1. Wint Nederland haar eerste oefenduel en wordt Canada met een nederlaag naar huis gestuurd? Dan pak je maximaal €50! Speelt Nederland gelijk of wordt er verloren? Dan verlies je maximaal €1. 

Klik hier om de welkomstactie van Unibet te spelen!

Eerste test voor Koeman

Koeman beschikt over een nagenoeg fitte selectie en mag zelfs hopen dat Frenkie de Jong op tijd fit is voor het EK. Met een verdediging vol kwaliteiten, een sterker middenveld dan voorheen en aanvallers uit de Premier League en Bundesliga heeft Oranje goede papieren om ver te komen op het EK. Zeges in de oefeninterlands zullen de ploeg dan ook een extra boost geven richting het EK. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust