Oud-Ajacied Younes tekent contract bij Schalke 04

Schalke 04 strikt definitief oud-Ajacied die bijna een jaar clubloos was

5 juni om 17:29
Laatste update: 5 juni om 17:41

Amin Younes heeft na een lange clubloze periode weer voetbalonderdak gevonden. De oud-speler van onder meer Ajax en FC Utrecht heeft een contract getekend bij Schalke 04, waar hij al een tijdje meetrainde. 

"Amin is een aanvallende artiest met uitstekende technische spelvaardigheden. Hij heeft de afgelopen weken laten zien dat hij de absolute wil heeft om fysiek weer op topniveau te komen, klinkt het vanuit de Duitse club. "Zijn ambitie, zijn aanpassingsvermogen en zijn prestaties hebben indruk op ons gemaakt, dus we willen hem deze kans geven."

In Duitsland hoopt de 30-jarige Younes zijn carrière nieuw leven in te blazen. De Duitser zat sinds juli 2023 zonder club na zijn vertrek bij Al-Ettifaq in Saudi-Arabië. Younes bedankt zijn nieuwe club voor het vertrouwen in zijn kunnen. "Nu is het aan mij om prestaties te leveren en het vertrouwen te rechtvaardigen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Oranje, Bayern en Feyenoord!