AS Roma vindt vraagprijs voor Pavlidis te veel

'Eerste club haalt Pavlidis van verlanglijst: vraagprijs van 20 miljoen te gortig'

5 juni om 20:11

AS Roma is de eerste club die is afgehaakt in de strijd om Pavlidis, aldus het Italiaanse CalcioMercato. De Romeinen vonden de vraagprijs van AZ veel te gortig.

De Alkmaarders willen minimaal twintig miljoen euro voor de aanvaller en daar wil Roma niet aan voldoen. Ook Bologna werd genoemd als geïnteresseerde club uit Italië, maar over de interesse van de stuntclub is nog niets concreets bekend. Het contract van de Eredivisie-topscorer van afgelopen seizoen loopt nog tot de zomer van 2025. AZ is bereid om Pavlidis te laten gaan bij een goede kans.

Op dit moment lijkt Benfica nog altijd de race om Pavlidis te leiden. De Portugezen zouden vijftien miljoen euro voor de Griek hebben geboden, maar AZ houdt voet bij stuk en wil twintig. Volgens Griekse media zouden de Alkmaarders ook een doorverkooppercentage voor Pavlidis willen. Bij Benfica zou vooral trainer Roger Schmidt, ex-PSV, erg onder de indruk zijn van de spits van AZ.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Oranje, Bayern en Feyenoord!