PSV heeft concurrentie van Salzburg in strijd om Driouech

'Excelsior wil meer van PSV voor Driouech, concurrent meldt zich in Rotterdam'

5 juni om 23:59
Laatste update: 6 juni om 00:07

PSV is nog altijd niet akkoord met Excelsior over een transfer van Couhaib Driouech. Het eerste bod van de Eindhovenaren is voor de Kralingers niet voldoende, ook omdat een specifieke andere club interesse heeft getoond.

Die andere club is volgens het Eindhovens Dagblad het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. Dat die club in Nederland uitkomt is niet zo gek, want Pepijn Lijnders is daar vanaf komend seizoen trainer. De Nederlandse assistent van Jürgen Klopp gaat na zijn vertrek bij Liverpool in Oostenrijk beginnen aan zijn tweede trainersklus. Eerder stond hij op eigen benen voor de groep bij NEC.

Door de interesse van Salzburg denkt Excelsior de prijs voor Driouech op te kunnen drijven. PSV deed eerder deze week een bod van twee miljoen euro, maar de Rotterdammers willen meer geld zien. Driouech heeft nog één jaar een contract bij Excelsior en dus kan de club deze zomer nog een mooie transfersom ontvangen voor de aanvaller. De clubleiding hoopt echter meer dan twee miljoen euro uit het vuur te kunnen slepen.

Driouech kan zelf ook een belangrijke rol spelen in de transfer. Hij kan aangeven dat hij liever naar PSV of Salzburg wil. Volgens het ED kan ook de tekenbonus een sleutelrol spelen. PSV heeft er nog wel alle vertrouwen in dat een deal met Excelsior en Driouech nog van de grond gaat komen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met Gouden Schoen-winnaar en voormalig topschutter Roy Makaay vanuit De Kuip, over Oranje, Bayern en Feyenoord!