'Feyenoord onderhandelt met Priske, Potter alternatief'

'Nog geen Feyenoord-bod naar Praag, voormalig Ajax-kandidaat enige alternatief'

7 juni om 08:10
Laatste update: 7 juni om 08:34

Feyenoord heeft nog geen aanbod neergelegd bij Sparta Praag voor Brian Priske. De Rotterdammers focussen zich eerst op een akkoord met de trainer, terwijl Graham Potter nog altijd het enige alternatief is.

Het is inmiddels een publiek geheim dat Feyenoord in de zoektocht naar een opvolger voor de naar Liverpool vertrokken Arne Slot is uitgekomen bij Priske. De Deen moet overkomen van Sparta Praag, met wie de oefenmeester twee jaar op rij kampioen werd in Tsjechië.

Voordat de Rotterdammers met de landskampioen gaan onderhandelen om het tot medio 2026 lopende contract af te kopen, wil Feyenoord eerst 'alles helemaal afwikkelen met Priske zelf'. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908. Eerder meldde het Rotterdamse medium dat een aanbieding voor Priske bij Sparta Praag wel in de maak is. De trainer zou meer dan één miljoen euro moeten kosten. 

Mocht de deal met Priske of Sparta Praag toch spaak lopen, dan is Potter momenteel de enige andere kandidaat. Vooralsnog bleef het slechts bij oriënterende gesprekken tussen Feyenoord en de Engelsman, die eerder bij Ajax in beeld was.

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: