'Feyenoord-komst Nadje dichtbij'

'Feyenoord dicht bij afronden bijzondere transfer, details over deal lekken uit'

7 juni om 09:42

Alles wijst erop dat Feyenoord zich gaat versterken met Chris-Kévin Nadje. De middenvelder komt over FC Versailles 78. L'Équipe maakt meer details rondom de transfer bekend.

Nadje gaat een contract voor vier jaar tekenen bij Feyenoord. Volgens het doorgaans betrouwbare L'Équipe gaat de Rotterdamse topclub een bedrag van 500.000 euro overmaken naar het Franse FC Versailles 78. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot 650.000 euro. Bovendien zou de Franse laagvlieger een doorverkooppercentage van vijftien procent hebben bedongen op de Ivoriaanse middenvelder.

De middenvelder komt het beste uit de verf in een defensieve rol, maar ook centraal of aanvallend op het middenveld kan Nadje uit de voeten. De 1,90 lange Ivoriaan begon zijn carrière in de jeugdopleiding van RC Lens. Via EFAFC en Stade Laval kwam hij in 2023 bij Versailles terecht. Op het derde niveau van Frankrijk speelde de 22-jarige middenvelder 32 wedstrijden, waarijn hij zeven doelpunten maakte en twee assists gaf.

Naast Feyenoord waren ook Hellas Verona, Charleroi, Farense en Schalke 04 geïnteresseerd. De kans op spelen in de Champions League bij de Rotterdammers zou de doorslag hebben gegeven. De jeugdinternational van Ivoorkust heeft nog een contract tot medio 2025 bij Versailles.

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: