Zo worden de kansen voor de EK-topscorers ingeschat

Topspitsen staan op: dit zijn de kanshebbers voor de topscorerstitel op het EK

7 juni om 12:00

ADVERTORIAL - Met de eerste oefeninterlands achter de rug richting het EK in Duitsland wordt ook duidelijk welke spitsen on fire zijn. Grote namen als Harry Kane en Kylian Mbappé hebben al gescoord in de voorbereiding en ook Memphis Depay mag een doelpunt achter zijn naam zetten. Bij TOTO staan de outrights klaar voor alle mogelijke topscorers van het EK in Duitsland! 

Gebruikelijke favorieten, Memphis grote outsider

Kane en Mbappé zijn de Europese topspitsen met de grootste namen en beide namen zijn dan ook topfavoriet om topscorer van het EK te worden. Zowel Frankrijk als Engeland heeft een geweldige lichting op het veld staan die de spitsen alleen maar zal complementeren. Mbappé zal zich direct willen laten zien nu zijn transfer naar Real Madrid officieel is en een topscorerstitel van de Fransman levert je 5.50 keer je inleg op.

Aan de kant van Engeland staat Kane klaar. De spits van Bayern München is zijn reputatie als prijzenmisser meer dan zat en kan met een EK de monden voorgoed snoeren. Wordt Kane topscorer van het EK? Daar staat een quotering van 6.50 tegenover. Voor vedette Cristiano Ronaldo ontvang je dertien keer je inleg.

Bij Oranje moet Memphis laten zien waarom de clubs voor hem in de rij moeten staan, nu de spits op het punt staat Atlético Madrid te verlaten. In het oefenduel met Schotland was al te zien dat de connectie met Jeremie Frimpong meer dan goed is en dit kan Memphis in zijn voordeel gebruiken. Wordt de Nederlander topscorer van het EK? Dan pak je maar liefst veertig keer je inleg

De naam van Cody Gakpo is ook een interessante op de topscorerslijst. De aanvaller van Liverpool wist in de groepsfase van het WK 2021 in Qatar al drie goals te maken en zal hopen weer op te vallen bij de nationale ploeg. Wordt Gakpo de topscorer van het EK? Daar staat een quotering van 50.00 voor klaar. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust