De Vrij over tijd bij Internazionale

Oranje-international is open: 'Nooit gezegd dat de Premier League mijn droom is'

7 juni om 17:50
Laatste update: 7 juni om 17:55

Na een persoonlijk zwaar seizoen overheerst bij Stefan de Vrij de trots van het winnen van de Serie A. De verdediger was niet altijd basisspeler bij Internazionale en staat komende zomer voor een lastige keuze.

Ondanks het behaalde landskampioenschap, moest De Vrij afgelopen seizoen vaker van de zijkant toekijken dat hem lief was bij Inter. Toch is het de trots die overheerst. "We zijn erg trots en blij dat we dit hebben bereikt. Ik speel al zes jaar voor Inter en heb twee Scudetti gewonnen. Dit is mijn thuis en het is een onvergetelijke ervaring om het met de fans te vieren", zegt De Vrij in gesprek met het platform van journalist Gianluca Di Marzio.

Toen de verdediger een transfer maakte van Feyenoord naar SS Lazio, werd dat gezien als tussenstap. De Premier League zou de droombestemming van De Vrij zijn, zo klonk het toentertijd. Na Lazio volgde echter een move naar Inter. "Ik heb nooit gezegd dat de Premier League mijn droom was. Het ging zoals het ging en ik denk dat het geen zin heeft om terug te kijken. Italië is mijn thuis", zegt De Vrij zelf.

Het contract van De Vrij loopt in Milaan nog één seizoen door. De verdediger wordt daardoor steeds vaker in verband gebracht met een transfer, nu Inter nog geld kan vragen.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: