Tomasz Kaczmarek wordt assistent-trainer van NAC Breda

Ontslagen FC Den Bosch-trainer aan de slag in de Eredivisie

11 juni om 21:56
Laatste update: 11 juni om 22:01

Tomasz Kaczmarek heeft twee maanden na zijn ontslag bij FC Den Bosch een nieuwe baan gevonden. De 39-jarige Pool wordt assistent-trainer van Carl Hoefkens, de nieuwe trainer van promovendus NAC Breda

Dat nieuws maakt NAC dinsdagavond bekend via de officiële kanalen. Waar Kaczmarek bij Den Bosch de functie van hoofdtrainer bekleedde, wordt hij in Breda een van de stafleden van Hoefkens, die op zijn beurt Jean-Paul van Gastel opvolgde. "Ik ben heel blij deel uit te mogen maken van NAC Breda. In de Eredivisie nog wel, naar mijn idee een competitie in de topvijf van de landencompetities in Europa", vertelt hij. 

Peter Maas, de technisch directeur van NAC, is blij met de komst van Kaczmarek. "Tomasz is een gedreven veldtrainer die structuur biedt in de trainingen en het maximale nastreeft van zichzelf en zijn werkomgeving. Hij kiest bij NAC bewust voor de ondersteuning aan de rest van de staf en zijn focus zal liggen op zowel teamprestatie als ook individuele ontwikkeling."

Kaczmarek werd op 11 april ontslagen bij Den Bosch. Na zijn vertrek eindigden de Brabanders op de voorlaatste plek in de Keuken Kampioen Divisie.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: