Scholes reageert op aanblijven Ten Hag

Ten Hag krijgt steun: 'Hoewel ik dacht dat Palace-uit voelde als het einde...'

12 juni om 15:31
Laatste update: 12 juni om 15:55

Paul Scholes is blij dat Erik ten Hag aanblijft als trainer van Manchester United. Het clubicoon staat achter de Nederlandse oefenmeester, die veel werk heeft te verrichten bij The Red Devils voor komend seizoen.

'Fijn om wakker te worden met dit nieuws, hoewel ik dacht dat Palace-uit voelde als het einde...', aldus Scholes, die inmiddels zijn reactie op Instagram weer heeft verwijderd. Hij doelt op de 4-0 nederlaag van Man United op bezoek bij Crystal Palace in de 35ste speelronde van de competitie.

Ten Hag leek bezig aan zijn laatste weken, maar mede door de winst in de FA Cup-finale op stadsgenoot Manchester City heeft de clubleiding besloten om de 54-jarige trainer aan te houden als manager. 'Er zijn grote verbeteringen nodig, maar we hebben tenminste een beetje continuïteit en hoeven niet te wachten op een nieuw tijdperk', reageert Scholes.

Ten slotte richt Scholes zich tot de supporters van The Red Devils, die een seizoen achter de rug hebben met veel teleurstellingen. Door de FA Cup-winst hadden de fans toch nog iets om voor te juichen.  'De fans hebben hem en de spelers ongelooflijk gesteund en verdienen volgend seizoen beter', besluit Scholes, die 716 wedstrijden speelde voor Man United.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: