Ontmoeting gepland tussen Feyenoord en Lazio over Stengs

'Stengs op de nominatie om te vertrekken, ontmoeting tussen clubs gepland'

14 juni om 11:35

Er staat een ontmoeting gepland tussen Feyenoord en Lazio over een mogelijke transfer van Calvin Stengs, zo meldt Gianluca Di Marzio. De Italiaanse club is hard op zoek naar versterkingen en hiervoor is de Feyenoorder nadrukkelijk in beeld.

Door de transfer van Luis Alberto naar Al Duhail is Lazio van plan om een slag te slaan op de transfermarkt. Naast Stengs is ook Samed Bazdar, spits van Partizan Belgrado, in beeld bij de clubleiding. 'Volgende week staan er ontmoetingen op het programma voor Bazdar en Stengs', klinkt het. 

Eerder werd al bekend dat Lazio zich voor het eerst bij Feyenoord had gemeld voor Stengs. De Italianen zijn zeer geïnteresseerd in de diensten van de spelmaker, want zij zagen Alberto de ploeg verlaten. Ook Felipe Anderson vertrekt bij Lazio, want zijn aflopende contract zal niet verlengd worden. Stengs wordt gezien als een mogelijke opvolger.

In de zomer van 2023 werd Stengs door Feyenoord voor zo'n zes miljoen euro overgenomen van OGC Nice. De 25-jarige linkspoot was in 29 Eredivisie-duels goed voor zes doelpunten en twaalf assists in Rotterdamse dienst. Lazio heeft naar verluidt ongeveer tien miljoen euro plus bonussen over voor Stengs.

Beluister hieronder de Studio Oranje-aflevering van vrijdag 14 juni: