Feyenoord presenteert Aleksander Zekovic

Witte rook uit Rotterdam: Feyenoord presenteert talentvolle Franse middenvelder

14 juni om 16:05
Laatste update: 14 juni om 16:13

Feyenoord heeft zich officieel versterkt met Aleks Zekovic. De zeventienjarige middenvelder komt transfervrij over de het Franse Angers, en heeft in De Kuip zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2026. 

Zekovic is vrijdagmiddag gepresenteerd door Feyenoord, dat in zijn contract een optie voor nog een extra jaar heeft opgenomen. De geboren Fransman, die ook over de Montenegrijnse nationaliteit beschikt, is verheugd dat hij in De Kuip is neergestreken. "Het voelt goed om hier te zijn. Ik ben onder de indruk geraakt van de faciliteiten die hier allemaal aanwezig zijn. Ik kijk ernaar uit om me hier de komende seizoenen verder te ontwikkelen", vertelt hij via de clubkanalen.

De talentvolle middenvelder begon zijn voetballoopbaan bij SO Cholet, alvorens hij in de zomer van 2022 aangetrokken werd door Angers SCO. Daar speelde hij voornamelijk wedstrijd in het O19-elftal. Afgelopen winter stroomde hij door naar het beloftenteam van de Franse club.

Zekovic is de tweede speler die Feyenoord vrijdag heeft gepresenteerd. Eerder maakte de club van trainer Brian Priske al de komst van Chris-Kévin Nadje wereldkundig. Hij komt eveneens over uit Frankrijk. In een eerder stadium haalde directeur Dennis te Kloese al Anis Hadj-Moussa en Gijs Smal naar Rotterdam. 

Beluister hieronder de Studio Oranje-aflevering van vrijdag 14 juni: