Nelson op weg naar uitgang bij Arsenal

'Oud-Feyenoorder Nelson heeft duidelijke boodschap voor clubleiding van Arsenal'

14 juni om 17:27
Laatste update: 14 juni om 18:50

Reiss Nelson heeft de clubleiding van Arsenal duidelijk gemaakt zijn opties te overwegen in de komende transferperiode, zo meldt The Athletic. De Londense club vraagt 20 miljoen Britse ponden, omgerekend ruim 23 miljoen euro voor Nelson.

In juli 2023 tekende Nelson een nieuw contract bij Arsenal. Hij ligt nog tot de zomer van 2027 vast in Londen, met een optie voor nog een jaar. Volgens The Athletic heeft de oud-Feyenoorder de clubleiding laten weten dat hij in de zomerse transferperiode zijn opties in kaart brengt voor een mogelijke transfer.

In het afgelopen seizoen moest Nelson het bij Arsenal voornamelijk doen met invalbeurten. In de winterse transferperiode kwamen er meerdere aanbiedingen binnen, maar deze werden geweigerd door The Gunners, die destijds in de race waren voor zowel de Premier League-titel als de Champions League.

Arsenal wil ongeveer 20 miljoen Britse ponden plus bonussen ontvangen voor Nelson. Crystal Palace, Fulham, Nottingham Forest en West Ham United zijn de teams die in de markt zijn voor de aanvaller, die in het verleden op huurbasis uitkwam voor TSG Hoffenheim en Feyenoord

Beluister hieronder de Studio Oranje-aflevering van vrijdag 14 juni: