Veerman verlengt contract bij FC Volendam

Huurling keert terug bij FC Volendam en tekent verbeterd contract

14 juni om 17:42

Henk Veerman heeft zijn contract bij FC Volendam verlengd. De spits, die afgelopen seizoen op huurbasis speelde bij ADO Den Haag, ligt nu tot de zomer van 2026 vast, met een optie voor nog één seizoen.

In 2022 keerde Veerman terug bij FC Volendam, waar hij met 29 duels en vier treffers een aandeel had aan het lijfsbehoud van de club in de Eredivisie. Het afgelopen seizoen werd de Volendammer verhuurd aan ADO Den Haag, waar de spits met 23 doelpunten topscorer werd van de Keuken Kampioen Divisie.

Na een uitstekend seizoen keert Veerman terug bij FC Volendam, dat het contract van de aanvaller openbreekt. De spits ligt vast tot medio 2026, met een optie voor nog één seizoen. "Ik ben supertrots de aankomende seizoenen weer in het oranje te spelen en hoop dat we snel weer succesvol zullen zijn met FC Volendam", reageert Veerman in gesprek met de clubkanalen.

Patrick Busby, aanstaand technisch directeur van FC Volendam, ziet in Veerman een belangrijke speler voor de Volendammers. "Henk behoeft geen introductie. FC Volendam is ontzettend blij om Henk weer in de armen te sluiten", zo vertelt hij. "Als topscorer van de KKD maakt hij zijn rentree via de voordeur; dat typeert Henk. Ik kan alleen maar zeggen dat we heel erg blij en trots zijn dat we volgend seizoen een Volendamse voorhoede hebben met Henk Veerman en Robert Mühren."

Beluister hieronder de Studio Oranje-aflevering van vrijdag 14 juni: