Feyenoord heeft Julian Carranza binnen

Romano weet het zeker: Feyenoord heeft beet, Argentijnse spits komt naar Rotterdam

14 juni om 18:28
Laatste update: 14 juni om 18:37

Feyenoord heeft beet: Julian Carranza maakt de overstap naar Rotterdam. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano vrijdag. De Argentijnse spits zal op korte termijn gepresenteerd worden in De Kuip. 

De transfer van Carranza naar Feyenoord is al een tijdje aanstaande. Het laatste papierwerk moet nog in orde worden gemaakt, maar dat is slechts een formaliteit.  De 24-jarige Argentijn komt definitief over van de MLS-club Philadelphia Union. 

Het is op dit moment nog niet duidelijk voor welk bedrag Feyenoord Carranza gaat overnemen van Philadelphia Union. De spits had in Amerika nog een contract tot eind 2024. Op basis daarvan kan geconcludeerd worden dat de geldsom die de Rotterdammers betalen niet al te hoog zal zijn. 

Met de komst van Carranza lijkt de club van trainer Brian Priske voor te sorteren op een mogelijk vertrek van Santiago Gimenez of Ayase Ueda. Eerstgenoemde wordt al geruime tijd in verband gebracht met diverse Europese topclubs. 

De Argentijns jeugdinternational speelde in totaal 95 officiële wedstrijden voor Philadelphia Union. Daarin was hij goed voor 43 doelpunten en twintig assists. 

Beluister hieronder de Studio Oranje-aflevering van vrijdag 14 juni: