'Ook Liverpool informeert naar Hancko'

Atlético-uitdaging gezien in Spanje: 'Ook Liverpool informeert naar Hancko'

17 juni om 14:40

Atlético Madrid krijgt forse concurrentie in de strijd om David Hancko. Volgens Mundo Deportivo heeft Liverpool naar de Feyenoord-verdediger geïnformeerd en ook promovendus Leicester City toont interesse.

MARCA pakte zondag uit met het nieuws dat Los Rojiblancos vol voor Hancko willen gaan. De vraagprijs van Feyenoord kan echter een obstakel vormen, wist Relevo. De Rotterdammers verlangen 35 à 40 miljoen euro voor de Slowaakse verdediger. Nu lijkt Atlético ook nog op te moeten boksen tegen Premier League-clubs Liverpool en Leicester, voegt MD daaraan toe.

De Spaanse sportkrant heeft vernomen dat Liverpool en Leicester naar Hancko hebben geïnformeerd. Bij The Reds staat sinds deze zomer Arne Slot aan het roer. Hij werkte succesvol samen met Hancko in De Kuip. De 26-jarige mandekker gaf zelf al aan open te staan voor een nieuwe stap na twee seizoenen bij de Nederlandse topclub. Eerder erkende hij al dat Liverpool zijn droomclub was als kind. Hij heeft een contract tot medio 2028.

Atlético is al dicht bij de komst van Robin Le Normand. De Spaanse international komt voor zo'n dertig miljoen over van Real Sociedad. De Madrilenen willen daarnaast nog een vervanger voor Mario Hermoso en Hancko lijkt als topkandidaat te gelden. César Azpilicueta, Axel Witsel en José María Gimenez zijn de andere beoogde verdedigers in de ploeg van Diego Simeone.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal: