'Italianen wilden Pavlidis-move kapen, topscorer nog steeds op weg naar Portugal'

'Italianen wilden Pavlidis-move kapen, topscorer nog steeds op weg naar Portugal'

17 juni om 20:55

Clubs uit Italië hebben de aanstaande transfer van Vangelis Pavlidis naar Benfica proberen te kapen. Dat meldt Fabrizio Romano. Volgens de transferjournalist is de verwachting echter nog steeds dat de Griek de overstap naar Lissabon maakt.

Enkele dagen geleden meldden Portugese media dat AZ en Benfica een akkoord hadden bereikt over de transfer van Pavlidis, die twintig miljoen euro op lijkt te leveren. Romano spreekt van 'vergevorderde gesprekken' en stelt dat de onderhandelingen in volle gang zijn. De Italiaan weet dat Pavlidis ook andere opties had.

Zo schrijft Romano dat 'Italiaanse clubs' ook nog een poging hebben gewaagd voor de komst van de AZ-spits. Om welke teams dit precies gaat, wordt niet duidelijk. Benfica maakt zich naar verluidt echter geen zorgen: de club van trainer Roger Schmidt heeft vertrouwen in de komst van Pavlidis.

De topscorer van de Eredivisie werd eerder nog gelinkt aan Bologna en AS Roma. Het lijkt in ieder geval zo goed als zeker dat Pavlidis niet van de partij zal zijn bij AZ als het seizoen in augustus officieel van start gaat. In Alkmaar heeft de aanvalsleider nu nog één jaar contract.