Mbappé cryptisch over meespelen tegen Oranje: 'Zonder risico geen overwinning'

Mbappé post cryptisch bericht op instagram: 'Zonder risico's geen overwinning'

19 juni om 13:34
Laatste update: 19 juni om 13:35

Kylian Mbappé heeft in een bericht op sociale media door laten schemeren dat hij bereid is risico's te nemen op het EK. Of dat verband houdt met zijn gebroken neus en of hij alsnog tegen Nederland in actie komt, is nog onbekend. 

De sterspeler van Frankrijk postte een cryptisch bericht op Instagram met de caption: 'Zonder risico's geen overwinning' en deelt in zijn story een post van de Franse ploeg. Op die foto is Mbappé te zien, vergezeld door een emoji van een zandloper. De Fransen lijken te teasen op een snelle terugkeer van Mbappé. Eerder werd al duidelijk dat woensdag de neus van Mbappé opnieuw uitvoerig bekeken zou worden, al is daar nog niets nieuws over gedeeld.

Mbappé brak zijn neus in de EK-opener van Frankrijk tegen Oostenrijk na een botsing met verdediger Kevin Danso. Met een bebloed gezicht liep de aanvaller van Frankrijk naar de kant. Bondscoach Didier Deschamps bevestigde dat Mbappé geopereerd moet worden, maar voegde daar snel aan toe dat die ingreep ook na het EK plaats kan vinden. Volgens Franse media haalt Mbappé het duel met Nederland sowieso niet. 

Nederland - Frankrijk begint vrijdag om 21.00 uur. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!