Dortmund kan deal rond Maatsen kapen

'Dortmund heeft kleine kans om Engelse Maatsen-deal nog te kapen'

19 juni om 22:26

Chelsea en Aston Villa zijn dan wel akkoord over een transfer van Ian Maatsen, volgens Sky Sport betekent dit nog niet dat hij die transfer ook daadwerkelijk zal maken. Borussia Dortmund heeft nog een kleine kans om de deal te kapen.

Volgens verschillende Engelse media ligt er een akkoord tussen Chelsea en Aston Villa over een bedrag van 41 miljoen euro voor de transfer van Maatsen. Dortmund lijkt echter nog 48 uur te hebben om dat akkoord te overtreffen. De Duitsers hadden eerst een optie tot koop van veertig miljoen euro, maar die optie is verlopen. De club vond die optie te duur en dus lijkt de kans klein dat Dortmund meer dan 41 miljoen euro zal bieden.

Ook de wil van Maatsen zou nog roet in het eten kunnen gooien. Volgens Sky Sport wil de verdediger van origine graag in Dortmund blijven. Echter heeft hij ook te horen gekregen dat de clubleiding het te duur vond om hem over te nemen, waardoor hij nu een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Aston Villa. Dortmund heeft door de clausule nog een kleine kans om de transfer te kapen, maar de kans dat dit gaat gebeuren is erg klein.