Weghorst en Rosario willen naar Ajax

'Update over transfertargets Ajax: beide spelers zetten zinnen op transfer'

20 juni om 17:31

Voetbal International laat in een update weten dat Ajax en OGC Nice nog niet onderhandelen over Pablo Rosario. De middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar de Amsterdammers. Net als Wout Weghorst.

ESPN kwam woensdag met het nieuws dat de onderhandelingen tussen Ajax en Nice over Rosario voorspoedig zouden verlopen. Dat werd al door Mike Verweij van De Telegraaf weersproken en ook Tim van Duijn van Voetbal International meldt nu dat de clubs nog geen contact hebben. Ajax zal er eerst met Rosario uit moeten komen. Er ligt momenteel een vierjarige aanbieding voor de oud-PSV’er.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

Rosario zou zijn zinnen in ieder geval op een transfer naar Ajax hebben gezet. ‘Normaal gesproken komt het dan wel goed, maar het is ook afhankelijk van Nice’, schrijft Van Duijn. Mocht Rosario inderdaad terugkeren bij Ajax, waar hij in de jeugd speelde, dan betekent dat een weerzien met trainer Francesco Farioli. De twee werkte samen bij de Ligue 1-club. “Ik ben fan van hem, hij was erg belangrijk voor mij”, liet de Italiaan weten aan ESPN.

Naast Rosario wil ook Weghorst graag naar Ajax. Het is aan de Amsterdammers en Burnley om eruit te komen. FC Twente zou ook op de diensten van Weghorst azen. De Tukkers vissen mogelijk achter het nest.

Beluister hieronder de nieuwste Oranjekantine met Maurice Steijn over o.a. Weghorst, Sutalo en Brobbey: