Verweij spreekt Rosario-berichtgeving tegen

Rosario-nieuws wordt weersproken: 'Dan gaan mensen er hun eigen nieuws van maken'

20 juni om 11:39

Er is nog geen contract tussen Ajax en OGC Nice over een mogelijke transfer van Pablo Rosario, zo meldt De Telegraaf. Eerder werd gemeld dat de clubs een akkoord zouden naderen, maar hier lijkt geen sprake van te zijn.

ESPN wist te melden dat de onderhandelingen tussen de clubs voorspoedig verliepen en dat Ajax een akkoord naderde met de betrokken partijen. Hier is volgens Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf, geen sprake van. "Rosario is een vierjarige aanbieding gedaan. Als ik dan elders lees dat de clubs er bijna uit zijn, terwijl er nog geen contact is tussen de clubs, dan gaan mensen er hun eigen nieuws van maken", vertelt hij in de podcast van de krant.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

"Dat mag iedereen doen, maar daar is nog geen sprake van", vervolgt Verweij zijn verhaal. Hij verwacht dat de deal uiteindelijk rond zal komen. "De transfersom is niet de hoofdprijs en ik kan me voorstellen dat Rosario inmiddels weet wat hij bij Ajax kan verdienen."

Rosario heeft naar verluidt een eerste contractvoorstel van Ajax naast zich neergelegd. De Amsterdammers deden de middenvelder een voorstel voor een verbintenis tot medio 2028, maar er was nog een groot verschil tussen vraag en aanbod. Op korte termijn wordt er een tegenvoorstel verwacht vanuit José Fortes Rodriguez, de zaakwaarnemer van Rosario.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: