Guirassy richt naast Zirkzee de pijlen op Guirassy

'Concurrentie voor Memphis en Zirkzee: Milan in markt voor Bundesliga-sensatie'

23 juni om 13:23

AC Milan heeft ook Serhou Guirassy op het oog voor de spitspositie, meldt de Duitse tak van Sky Sport. De aanvalsleider van VfB Stuttgart staat samen met Memphis Depay en Joshua Zirkzee op de verlanglijst in Milaan.

Borussia Dortmund zou op dit moment de race om Guirassy leiden. Naast de Duitse ploeg en AC Milan zijn ook Arsenal en Chelsea nog altijd geïnteresseerd in de spits uit Guinee. Bayern München was in een eerder stadium ook gecharmeerd van de spits, maar die club haakte af. Vorige transferzomer was zelfs Ajax even in de markt voor Guirassy, maar hij bleek toen te duur. 

Bij Milan wordt het nog een drukke transferzomer als het gaat om de spitspositie. Na het vertrek van Olivier Giroud willen de Milanezen koste wat kost een nieuwe aanvalsleider en daarvoor zijn een aantal namen in beeld. Zirkzee zou nog altijd de ideale optie zijn voor AC Milan, maar ook Memphis werd genoemd. Hij zou als alternatief gelden, mocht Zirkzee niet haalbaar blijken. Hoe hoog Guirassy op de prioriteitenlijst staat is niet bekend.