'Feyenoord aast op Liverpool-middenvelder Morton'

'Feyenoord en Leipzig zitten op vinkentouw voor Liverpool-middenvelder'

23 juni om 14:58

Feyenoord heeft zijn oog laten vallen op Liverpool-middenvelder Tyler Morton. Volgens The Times tonen meerdere clubs interesse in het 21-jarige talent, over wie de clubleiding en Arne Slot tijdens de voorbereiding een oordeel zullen vellen.

Morton deed de afgelopen seizoenen ervaring op in het Championship, bij respectievelijk Blackburn Rovers en Hull City. Voor die laatste club scoorde de controleur drie keer en gaf hij vijf assists in 39 competitieduels. Daarmee heeft hij zich in de kijker gespeeld bij clubs als RB Leipzig, Sevilla, Eintracht Frankfurt én Feyenoord, meldt The Times. Ook vanuit de Premier League is er interesse. 

Bovendien staan bijna alle Championship-clubs te trappelen om Morton nog een jaar te huren van Liverpool, maar de speler lijkt toe aan een uitdaging op een hoger niveau. Hij mag zich begin juli eerst melden bij The Reds, die dan aan de voorbereiding beginnen onder leiding van de nieuwe manager Arne Slot. Dan zal ook duidelijk moeten worden wat de plannen van de topclub met hem zijn.