'Gimenez dicht bij overstap van Feyenoord naar Spurs'

'Topoverleg over Gimenez: Feyenoord nadert deal met Engelse grootmacht'

24 juni om 14:05

Santiago Gimenez is heel dicht bij een transfer van Feyenoord naar Tottenham Hotspur. Met die claim komt het Mexicaanse TUDN maandag. De Premier League-topclub lijkt Atlético Madrid af te troeven in de strijd om de 23-jarige spits.

Volgens TUDN is een overstap van Gimenez naar Spurs nabij. De komende uren worden cruciaal voor de toekomst van de publiekslieveling van Feyenoord, klinkt het. Atlético Madrid, dat ook interesse toont, dreigt achter het net te vissen. Zowel de Engelse topclub als Spaanse grootmacht zou een voorstel hebben neergelegd in De Kuip, maar Los Rojiblancos bieden beduidend minder.

Gimenez kwam zondag nog in actie voor Mexico in het duel met Jamaica op de Copa América, maar achter de schermen vindt topoverleg plaats. Zo zou Feyenoord aan Atlético gevraagd hebben of ze het Engelse bod willen evenaren, maar dat is moeilijk voor de Spanjaarden. Daardoor is de goaltjesdief 'heel dicht bij een stap naar Spurs', luidt de conclusie. De hoogte van de transfersom maakt TUDN overigens niet bekend.

Gimenez is op de hoogte van de onderhandelingen, maar wil zich niet laten afleiden tijdens de Copa América. Zodra het toernooi is afgelopen, zou er echter razendsnel een klap op de deal gegeven kunnen worden.