Boskamp voorziet nieuwe Feyenoord-trainer Priske van advies

Boskamp voorziet Priske van advies: 'Feyenoord moet op zelfde manier verder gaan'

25 juni om 08:41

Jan Boskamp heeft ondanks het vertrek van Arne Slot alle vertrouwen in de toekomst van Feyenoord. De basis ligt er al en ook met de nieuwe trainer kan daarop voortgeborduurd worden, ziet de oud-voetballer.

"Met de basis die Feyenoord nu heeft staan, op en buiten het veld, geloof ik niet dat we zullen terugvallen", voorspelt Boskamp in Feyenoord Magazine. "Ik hoop het ook niet, want dan moet ik zelf als supporter ook opeens weer helemaal omschakelen."

Na drie succesvolle jaren vertrekt Slot naar Liverpool en neemt Brian Priske het stokje in Rotterdam over. "In het voetbal weet je dat zoiets kan gebeuren. Zelf had ik graag gezien dat Slot langer was gebleven. Hij heeft drie seizoenen op rij volop om de prijzen meegedaan, beter kun je het niet doen bij Feyenoord. Tegelijkertijd denk ik: morgen staat er weer iemand anders voor de groep. Het is als club ook belangrijk om weer snel vooruit te kijken."

Boskamp hoopt dan ook dat Priske voortborduurt op het fundament dat Slot achterlaat. "Wat goed is, moet je niet overboord gooien, dus het liefst zie ik Feyenoord komend seizoen op dezelfde manier verdergaan als in de afgelopen jaren. Slot heeft wat dat betreft echt voor een omslag gezorgd bij de club. Hij heeft de manier van voetballen helemaal veranderd. Hij koos heel bewust om het anders te doen, en afgaande op de resultaten kun je daar niets van zeggen", besluit de pensionado.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje vanuit Berlijn!