Bij Unibet wedden op een overwinning van Turkije tegen Tsjechië

Turkije kan plek twee in Groep F veiligstellen: 50 euro bij winst op Tsjechië!

26 juni om 12:00

ADVERTORIAL - Turkije hoopt woensdagavond de tweede plaats in Groep F definitief veilig te kunnen stellen. De Turken moeten een resultaat halen tegen directe concurrent Tsjechië. Pak bij bookmaker Unibet als nieuwe speler 50x je inleg wanneer Turkije van Tsjechië wint (24 jaar en ouder).

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Tsjechië - Turkije en zet in op 'Reguliere speeltijd: Turkije'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet! Let op: de welkomstactie is voor spelers van 24 jaar en ouder.

Hoe verloopt het EK voor Turkije?

Door de slechte oefenwedstrijden in aanloop naar het EK was er geen al te grote hoop in Turkije, maar die kwam al snel weer terug. De Turken wonnen de eerste groepswedstrijd met 2-1 van Georgië en deden daarmee meteen goede zaken voor het bereiken van de knock-out fase. In de wedstrijd daarop werd weliswaar met schrijnende cijfers van Portugal verloren (3-0), maar Tsjechië moet nu opnieuw een prooi worden voor het oog van duizenden Turkse fans.

Klik hier om de welkomstactie te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust