Nederlands elftal verslaat TSV Havelse

Weghorst maakt daags na verlies tegen Oostenrijk twee goals in gewonnen oefenduel

26 juni om 13:49
Laatste update: 26 juni om 15:18

Het Nederlands elftal heeft daags na de teleurstellende nederlaag tegen Oostenrijk achter gesloten deuren gewonnen van de Duitse amateurclub TSV Havelse, dat uitkomt in de Regionalliga Nord. Voetbal International weet dat het 6-1 werd voor Oranje

De wisselspelers van het Nederlands elftal stapten woensdagochtend de spelersbus in, om zich naar het AOK Stadion in Wolfsburg te begeven, de uitvalsbasis van Oranje dit EK. De basisspelers van dinsdagavond in Berlijn bleven achter in hotel, om tijd te spenderen met familie. 

Tegen 12.00 uur werd er afgetrapt tegen TSV Havelse. Het werd uiteindelijk 6-1 voor het Nederlands elftal. Wout Weghorst maakte net als Micky van de Ven twee doelpunten. Ook Brian Brobbey en Jeremie Frimpong waren trefzeker. 

Het duel speelde zich achter gesloten deuren af. De gordijnen van het kleine stadion waren gesloten, en aan de zijkanten hingen doeken. Het is op dit moment nog niet duidelijk welk land Oranje treft in de achtste finales, maar het lijkt Engeland te gaan worden. 

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje vanuit Berlijn!