Atlético biedt 25 miljoen op Hancko van Feyenoord

'Atlético Madrid geeft niet op en klopt met bod van 25 miljoen aan in Rotterdam'

26 juni om 21:13

Atlético Madrid heeft zich met een verhoogd bod op David Hancko gemeld bij Feyenoord. In een eerder stadium werd een bod van twintig miljoen afgewezen, maar de Madrilenen geven niet op.

De zaakwaarnemer van Hancko onthulde dat Atlético een eerste bod van twintig miljoen euro had uitgebracht. Dat werd door Feyenoord als 'bij lange na niet voldoende' gezien. Volgens 1908.nl ligt de verbeterde aanbieding van Atlético rond de 25 miljoen euro. Feyenoord zou zelf mikken op een bedrag van om en nabij de 35 miljoen euro. Hancko zelf wil in ieder geval graag naar Madrid.

Eerder liet de zaakwaarnemer van Hancko al weten dat Atlético de enige club is die op dit moment kans maakt op de diensten van de verdediger. “Van alle clubs die geïnteresseerd zijn in Dávid Hancko, staat Atlético de Madrid voor ons bovenaan. De andere aanbiedingen bevinden zich alleen op gespreksniveau. Op dit moment zijn er geen andere clubs concreet. Dávid ziet het zitten om met hoofdtrainer Diego Simeone samen te werken.”

Hancko is op dit moment nog met Slowakije actief op het EK. De ploeg eindigde als derde in poule E, waardoor het nog even wachten is op de definitieve tegenstander in de achtste finales. Met vier punten is Slowakije wel zeker door naar de knock-outfase van het EK.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje vanuit Berlijn!