Sneijder mist Timber nog altijd bij Oranje

Sneijder miste afwezige in Oranje-selectie tegen Oostenrijk: 'Hij heeft dat gif'

26 juni om 21:57
Laatste update: 26 juni om 22:01

Wesley Sneijder is van mening dat Oranje Quinten Timber miste op het middenveld tegen Oostenrijk. De Feyenoorder zou volgens de oud-international aspecten kunnen brengen die in de laatste groepswedstrijd niet goed gingen.

"Timber is een speler die missen we op het middenveld", luidt de conclusie van Sneijder over de middelste linie van Oranje bij Radio 538. "Juist dat gif, die ballen veroveren en hij kan ook nog eens van afstand schieten. Het is te mak op het middenveld nu en hij is er helaas niet bij." Timber zat bij de voorselectie, maar hij viel op het laatste moment af omdat hij niet fit genoeg was. Ook zou hij hebben bedankt om Teun Koopmeiners te vervangen vanwege zijn blessure.

Ook wordt Sneijder nog gevraagd naar het samenspelen van Wout Weghorst en Memphis Depay. Daar ziet de recordinternational geen brood in. "Koeman kennende zal hij dat niet gaan doen. Memphis is ook geen nummer negen, hij is wel iemand die om een spits heen moet bewegen. Koeman zal vasthouden aan hem in de spits en daar zal hij zijn redenen voor hebben. Het is wel duidelijk dat hij niet in het toernooi zit."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje vanuit Berlijn!

Lees meer over:

Deel via