Streuer blijft verbonden aan FC Twente

'Ambitieuze' Streuer verlengt tóch weer bij FC Twente: 'Dat past bij mij'

27 juni om 10:18
Laatste update: 27 juni om 10:47

Jan Streuer is ook komend seizoen werkzaam bij FC Twente. Zijn contract in Enschede is met een seizoen verlengd tot 1 juli 2025 en zodoende blijft hij onderdeel van het technisch management van de club.

In de zomer van 2020 werd Streuer door FC Twente aangesteld als technisch directeur. Deze functie werd door de bestuurder ingevuld tot juli 2023, waarna Arnold Bruggink de rol als technisch directeur overnam. Streuer is sindsdien wel actief gebleven bij FC Twente en ook komend seizoen zal hij onderdeel uitmaken van het technisch management.

"Ik heb het erg naar mijn zin bij FC Twente en werk prettig samen met de mensen binnen de club", reageert Streuer in gesprek met de clubkanalen. "De rol die ik heb bevalt me prima en het is fijn dat we met FC Twente ook in het nieuwe seizoen weer in Europa spelen. De club is ambitieus, dat past bij mij, en ik wil mijn bijdrage blijven leveren."

Ook Bruggink is blij dat Streuer komend seizoen werkzaam blijft bij FC Twente. "Het is mooi dat Jan ook komend seizoen aan FC Twente verbonden blijft en we van zijn kennis en ervaring gebruik kunnen blijven maken", zo vertelt hij. "Het is heel fijn om met Jan samen te werken en hij speelt binnen het voetbalbedrijf een belangrijke rol."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!