'Arsenal praat met Bakayoko, vraagprijs PSV bekend'

‘Arsenal in gesprek met Bakayoko, PSV laat forse vraagprijs horen'

28 juni om 10:13
Laatste update: 28 juni om 10:43

Arsenal is al in gesprek met het kamp van Johan Bakayoko, zo claimt Caught Offside. Volgens het Britse medium verlangt PSV zo'n 55 à 60 miljoen euro voor de 21-jarige Rode Duivel, voor wie echter meer kapers op de kust zijn.

Naast Arsenal zijn ook Liverpool, Chelsea, Bayern Munchen, Borussia Dortmund en RB Leipzig geïnteresseerd in Bakayoko. The Reds lijken zich wel pas te mengen als Mohamed Salah of Luis Díaz verkocht wordt, terwijl The Blues eerst Raheem Sterling zouden willen verkopen. De interesse van Arsenal lijkt daarom op dit moment het meest concreet. Manager Mikel Arteta is gecharmeerd van de rechtsbuiten. 

Bakayoko staat ervoor open om PSV te verlaten deze zomer. Voor de Belg speelt perspectief wel een grote rol bij de keuze voor zijn toekomstige club. Arsenal wil Bakayoko gaan rouleren met Bukayo Saka, die de afgelopen jaren wel erg weinig rust kreeg. Het is nog wel de vraag of dit perspectief voldoende is om Bakayoko te overtuigen. PSV wacht het rustig af, maar verlangt dus wel 55 à 60 miljoen euro.

Bakayoko is voorlopig wisselspeler bij België op het EK. In de groepsduels met Slowakije en Oekraïne mocht hij invallen.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!