Feyenoord breekt contract Sebaoui open

Feyenoord verlengt met Keuken Kampioen Divisie-revelatie: 'Trots op kans'

28 juni om 21:46

Feyenoord heeft het contract van Ilias Sebaoui met een jaar verlengd. De 22-jarige aanvaller kan terugkijken op een uiterst succesvolle huurperiode bij FC Dordrecht en gaat in de voorbereiding voor zijn kans in Rotterdam.

Sebaoui verruilde Beerschot vorige zomer voor Feyenoord, waar hij nog één jaar vast lag. Die verbintenis wordt nu opengebroken en verlengd tot medio 2026, met een optie voor nog een seizoen. Het afgelopen seizoen maakte de Belgische Marokkaan veel indruk bij Dordrecht. Met elf doelpunten en zeven assists hielp hij De Schapenkoppen naar de vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

"Vorig seizoen heb ik veel geleerd bij FC Dordrecht', vertelt Sebaoui op de clubsite van Feyenoord. "Dat ik nu bij mag tekenen bij Feyenoord zie ik als een beloning voor de groei die ik heb doorgemaakt, maar ook als een aanmoediging om gretig te blijven. Ik ben er trots op dat ik in de voorbereiding een kans krijg om me te laten zien bij het eerste elftal, dus ik kijk enorm uit naar de komende weken."

Feyenoord verlengde eerder ook de contracten van Antef Tsoungui en Shiloh 't Zand. Ook zij deden afgelopen seizoen ervaring op bij Dordrecht.