De Stentor noemt vijf potentiële Hake-opvolgers en komt met profielschets

De Stentor noemt vijf potentiële Hake-opvolgers en komt met profielschets

28 juni om 22:58

De Stentor laat de naam van Maurice Steijn, Mitchell van der Gaag, Philip Cocu, Marcel Keizer en Alex Pastoor als potentiële opvolgers van René Hake. De regionale krant weet dat Go Ahead Eagles op zoek gaat naar een trainer die voort kan borduren op het werk van Hake. 

Alleen de laatste formaliteiten moeten nog afgerond worden, dan kan Hake zichzelf officieel de assistent van Erik ten Hag noemen bij Manchester United. Daardoor moet Go Ahead snel op zoek naar een nieuwe trainer, ook omdat de eerste Europese ontmoeting met SK Brann al over minder dan een maand op de planning staat. De Stentor weet dat de Eagles een Nederlandse trainer met 'meerdere jaren ervaring op het trainersvlak' hoopt te strikken.

Het medium noemt daarbij de namen van Steijn, Van der Gaag, Cocu, Keizer en Pastoor. Er wordt niets gemeld over een eventuele toenadering van Go Ahead richting één van deze trainers.

Daarnaast zou Go Ahead de gesprekken met trainers in 2022, die leidden tot de aanstelling van Hake, ook niet vergeten zijn. Fred Grim was toen ook in beeld, maar hij werd een kleine drie maanden geleden nog ontslagen bij FC Emmen. De toen eveneens genoemde Andries Jonker is nu de bondscoach van de Nederlandse vrouwen.