Gewilde Bakayoko: 'Ik heb nooit gezegd dat ik bij PSV wil vertrekken'

'Ik heb nooit gezegd dat ik weg wil bij PSV, dat hebben anderen gedaan'

29 juni om 13:55
Laatste update: 29 juni om 13:57

Johan Bakayoko heeft zich uitgelaten over een mogelijk vertrek bij PSV. De Belgische aanvaller benadrukt dat hij 'nooit' heeft gezegd dat hij weg wil uit Eindhoven, terwijl hij zich nu ook niet bezighoudt met transferperikelen.

Bakayoko wordt aan meerdere internationale topclubs gelinkt: de namen van onder meer Arsenal, Bayern München en FC Barcelona zijn voorbijgekomen. De aanvaller van PSV wordt daar naar gevraagd, als hij aanschuift op een persconferentie van het Belgische elftal. "Maar ik heb nooit gezegd dat ik bij PSV wil vertrekken, dat hebben anderen in mijn plaats gedaan", laat Bakayoko optekenen door Het Nieuwsblad.

"Als er iets komt, moet je nadenken, maar dat is nu niet het moment. Ik zit hier niet aan een transfer te denken, wel aan hoe ik hier mijn best kan doen", benadrukt Bakayoko, die ervan baalt dat hij nog geen basisplek heeft kunnen bemachtigen op het EK. "Maar goed, de coach maakt zijn beslissingen. En we staan in de achtste finale. Dan kun je alleen maar blij zijn."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!