Memphis en Dumfries zorgen voor hilariteit bij Oranje

Hilariteit op Oranje-persconferentie: 'Moet even bijkomen van deze complimenten'

30 juni om 12:57
Laatste update: 30 juni om 16:37

Memphis Depay en Denzel Dumfries hebben zondag voor hilariteit gezorgd op de persconferentie bij Oranje. De twee spraken mooie woorden over elkaar en konden dat bijna niet kon geloven.

Op de persconferentie, waar zowel Memphis als Dumfries is aangeschoven, laat de verdediger van Internazionale zich lovend uit over zijn teamgenoot. "Memphis is een voorloper voor ons. Hij zegt waar het op staat en is een voorbeeld voor iedereen binnen de groep. En zijn statistieken spreken voor zich." Memphis gaat vervolgens lachend in op de lofzang. "Dat zeg je niet omdat ik hier toevallig zit, toch?" Dat zorgt voor hilariteit in de perszaal. "Nee, nee, nee", antwoordt Dumfries met een glimlach.

Memphis steekt ook de loftrompet over Dumfries. "Als je kijkt naar zijn statistieken alleen al, in de laatste twee jaar voor Oranje: hoe vaak hij betrokken is bij een goal als back... Daarnaast heeft hij ook kwaliteiten in het verdedigen, het coachen, in de groep: daar wil ik het meer van hebben. Dat is, kort samengevat, waarom hij onmisbaar is." Dumfries zei vervolgens lachend dat hij 'even bij moest komen van de complimenten'.

Oranje werkte zondag ook de laatste training in Wolfsburg af, voordat het afreist naar München voor de ontmoeting met Roemenië. Alle spelers stonden op het trainingsveld, al kampt Nathan Aké wel met fysieke klachten.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!