Mikautadze wil volgende EK-stunt bewerkstelligen

Mikautadze wil topscorerstitel weer voor zichzelf pakken en is klaar voor EK-stunt

30 juni om 16:00
Laatste update: 30 juni om 16:22

ADVERTORIAL - Na de kansloze uitschakeling van Italië is het zondag tijd voor Spanje om niet in dezelfde val te trappen tegen Georgië. Bij de EK-debutant is Georges Mikautadze de gedeeld topscorer van het toernooi en gaan de Georgiërs op zoek naar een volgende stunt. TOTO staat klaar voor deze EK-kraker op de zondag! 

Ajax kijkt weg, Mikautadze schittert

Het korte huwelijk tussen Ajax en Mikautadze is alweer voorbij, maar ergens zullen de Amsterdammers zich achter de oren krabben wat de transfer van de aanvaller betreft. Bij zijn terugkeer naar Metz kwam de teller al gauw op dertien goals in twintig wedstrijden te staan en op het EK staat de teller nu op drie goals na drie wedstrijden. De speler was tot zaterdag zelfs de alleenstaand topscorer op het toernooi, totdat Jamal Musiala in zijn vierde wedstrijd ook op drie goals kwam te staan.

Spanje is groot favoriet voor het duel, maar dit EK zijn al voldoende verrassingen gevallen, zoals Oostenrijk als groepshoofd of de uitschakeling van Italië. Weet Mikautadze te scoren of een assist te geven tegen Spanje? Daar staat een quotering van 4.35 op. Een treffer van Mikautadze en Kvicha Kvaratskhelia levert je zelfs dertig keer je inleg op. Een treffer van Mikautadze uit een assist van Kvaratskhelia staat op maar liefst 26.00

Geloof je niet in een stunt van Georgië? Aan de kant van Spanje is Lamine Yamal ondanks zijn zestien jaar bezig aan een toptoernooi. Wint Spanje en scoort Yamal? Daar staat een quotering van 2.85 op. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Quoteringen zijn gebaseerd ten tijde van publicatie en zijn onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust