Carranza meteen op zijn gemak bij Feyenoord

Carranza sprak oud-Feyenoorders voor transfer: 'Hij belde mij meteen'

30 juni om 16:41
Laatste update: 30 juni om 16:44

Julián Carranza is erg blij met zijn transfer naar Feyenoord. De Rotterdammers maakten de komst van de Argentijnse spits zondagmiddag bekend en de speler kan zelf niet wachten om te beginnen.

"Ik ben heel blij dat ik hier ben en kan niet wachten om te starten", begint Carranza tegenover de clubkanalen. "Ik ben onder de indruk van de club en ben warm onthaald. Ik voel mij meteen op mijn gemak."

De 24-jarige aanvaller kwam de afgelopen drie jaar uit voor Major League Soccer-club Philadelphia Union. Hij gaat in op zijn keuze voor de Rotterdamse ploeg. "Ik heb voor Feyenoord gekozen vanwege de potentie die de club zowel national als internationaal heeft. Feyenoord speelt altijd om de prijzen."

Ook sprak Carranza een aantal oud-Feyenoorders over de transfer. "Ik speelde bij Inter Miami CF met Nick Marsman samen, hem heb ik ook gesproken. Toen ik in Rotterdam aankwam belde Marcos Senesi mij meteen om het over de stad en de club te hebben."

Verder vertelt de Argentijn wat voor voetballer hij is. "Ik ben een relaxte jongen en geef alles voor het logo en het team. Ik zal er alles aan doen om het team te helpen en wedstrijden te winnen. Ik ben een goed aanspeelpunt in de opbouw. Ik kan drukzetten en de bal afpakken, de bal vasthouden, opduiken in de zestien en goals scoren. Wat dat betreft ben ik best een veelzijdige speler."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!