Kramer wenst tegenstander Oranje geluk

Kramer stuurt berichtje naar Roemeen: 'Wenste mij veel geluk tegen Nederland'

30 juni om 22:24
Laatste update: 30 juni om 22:26

Michiel Kramer heeft zijn oude teamgenoot en huidige tegenstander van Oranje Andrei Ratiu veel geluk gewenst. De Nederlandse spits en Roemeense verdediger kennen elkaar nog van hun tijd bij ADO Den Haag.

Ratiu speelde in de jeugdopleiding van Villarreal. Een doorbraak in La Liga bleef uit. De Roemeen liet zich daarom in het seizoen 2020/2021 verhuren aan ADO Den Haag. Deze periode liep uit op een mislukking. Na tien gespeelde wedstrijden liet de vleugelverdediger zijn huurcontract in de winterstop verscheuren. 

"Het was moeilijk", vertelt hij aan De Gelderlander. "Ik was helemaal alleen, zonder familie en vrienden, in een ander land, met een andere klimaat en taal."

Ratiu speelt tegenwoordig voor Rayo Vallecano en herinnert zich de nodige teamgenoten uit zijn tijd in Den Haag. Maar hij spreekt niemand van zijn voormalig ploeggenoten meer. "Nee, met heel weinig heb ik nog contact. De laatste die ik sprak was Kramer. Michiel stuurde mij een berichtje en wenste me veel geluk en een goede wedstrijd tegen Nederland."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!