Feyenoord presenteert het nieuwe thuisshirt

Feyenoord lanceert nieuw thuisshirt voor seizoen 2024/25 met fraaie video

1 juli om 10:19
Laatste update: 1 juli om 10:29

Feyenoord en Castore hebben het thuisshirt gepresenteerd voor het seizoen 2024/25. Het rood-witte shirt, waar voor het eerst de naam van de nieuwe shirtsponsor 'MediaMarkt' op zal prijken, heeft een zwarte kraag.

Middels een video heeft Feyenoord maandagochtend via de eigen kanalen het nieuwe shirt gepresenteerd. 'Echte liefde' is het thema dat centraal staat in de video, waarin onder meer verwezen wordt naar de bootreis van Rotterdam naar Lissabon, toen de Rotterdammers in 1963 een Europese wedstrijd speelden tegen Benfica. De trip staat ook wel bekend als 'de geboorte van het Legioen'.

Zoals ook vorig jaar verzorgt Castore de kleding van Feyenoord, maar een groot verschil met het shirt van het afgelopen seizoen is de nieuwe shirtsponsor: MediaMarkt. Het multimediabedrijf verbond zich onlangs voor meerdere jaren aan de club en zal aankomend seizoen voor het eerst op het shirt te zien zijn. Een ander opvallend verschil vergeleken met het shirt van het afgelopen seizoen is de kraag. Waar deze in het laatste seizoen onder Arne Slot nog rood en wit was, is deze nu zwart. Het shirt is vanaf vrijdag 12 juli te verkrijgen.