€1 wordt €50 wanneer Oranje kwartfinales van het EK bereikt ten koste van Roemenië

Oranje met revanchegevoel tegen Roemenië: pak €50 bij bereiken van de kwartfinale!

2 juli om 12:00
Laatste update: 2 juli om 08:42

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal bereidt zich momenteel voor op de knock-out fase van het EK. Roemenië - de verrassende groepswinnaar uit de poule met België, Slowakije en Oekraïne - is de tegenstander in München. Unibet pakt uit voor dit duel met een welkomstbonus (24 jaar en ouder) verander €1 in €50 wanneer Oranje de kwartfinale weet te bereiken!

Zo werkt de actie van Unibet

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd Roemenië - Nederland en zet in op 'Team bereikt volgende ronde: Nederland'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet! De maximale inleg voor de actie bedraagt €1 en deze is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar.

Klik hier om mee te spelen met de welkomstactie van Unibet!

Met een odd van 1.20 is Nederland de grote favoriet om de volgende ronde te bereiken, aangezien aan Roemenië een odd van 4.75 is gekoppeld. Oranje zal in ieder geval wel uit een ander vaatje moeten tappen dan tegen Oostenrijk. Roemenië heeft tijdens dit EK al eens bewezen dat het net als Oostenrijk drie keer kan scoren. Dat gebeurde in hun openingswedstrijd van het toernooi tegen Oekraïne.

Bekijk het overige aanbod van Unibet via deze link

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust